fbpx

Online cursussen

Meteen thuis aan de slag!

Voor concrete levensvragen verzorgt de True Self Academy verschillende trainingen die bestaan uit een online cursus en een eendaagse workshop. De workshops zijn een verdieping op de online cursussen. Elke online cursus bestaat uit drie blokken met inleidingen en oefeningen. Alle onderdelen worden op video begeleid en zijn in PdF’s uitgeschreven. Elk blok vergt ongeveer twee uur. De trainingen worden verzorgd door Max Dekker in samenwerking met een gespecialiseerde co-trainer. Omdat jouw levenspad uniek is, zijn de oefening erop gericht jouw eigen antwoorden rond het onderwerp van de cursus helder te krijgen.


Hoe pak ik perfectionisme aan?

Bevrijd je van je Innerlijke Criticus en geniet meer van het leven

In de online cursus leert je de bron van jouw patroon van perfectionisme herkennen. Daarnaast onderzoek je wat jou vreugde en ontspanning geeft.

Meer info >

Hoe stop ik overmatig geruzie?

Stop met verwijten maken en start weer met bouwen aan je relatie

De online cursus geeft je zicht op wat er bij jou gebeurt tijdens jullie geruzie en hoe jij jouw patroon kunt doorbreken. Daarnaast leer je andere communicatievormen hanteren.

Meer info >

Hoe doorbreek ik ongezonde gewoontes?

Maak je goede voornemers waar en leef vitaal

In de online cursus krijg  je een helder inzicht in het patroon van jouw ongezonde gewoonte. Je maak een concrete keuze om te veranderen en een plan om jezelf daarbij te ondersteunen.

Meer info >

Hoe bevrijd ik mij van de pleaser in mijzelf?

Stop met jezelf wegcijferen en leer te staan voor wat jij wilt

In de online cursus leer je de bron van jouw  please-gedrag herkennen. Je gaat je eigen grenzen en behoeften beter waarnemen en verkennen hoe je die kunt respecteren. Daarnaast onderzoek je hoe je voor jezelf op kunt komen zonder je empathische kwaliteiten te verliezen.

Meer info >

Hoe presenteer ik mijzelf met zelfvertrouwen?

Toon je sterke kanten en laat jezelf echt zien

In de online cursus onderzoek je wat er bij je gebeurt als je een presentatie geeft. Je pakt je beperkingen aan en leert jezelf te tonen zoals je echt bent. Je oefent daarbij verschillende toehoorders te raken met hoofd én hart.

Meer info >
Godfree
"Ik zou zeggen: ervaren is anders dan denken!"

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”