fbpx

Online cursussen + eendaagse workshops

Online beginnen en offline verdiepen voor optimaal resultaat

Voor concrete levensvragen verzorgt de True Self Academy verschillende online cursussen die gekoppeld zijn aan een ééndaagse workshop. De workshops zijn een verdieping op de online cursussen. Omdat ieders levenspad uniek is, zijn de oefeningen erop gericht om jou, als individu, meer inzichten te geven. Voor elke levensvraag kun je vooraf een gratis verkennende oefening doen, waarmee je kunt ervaren wat de online cursus voor jou kan betekenen. In de eendaagse workshops ontmoet je anderen die antwoorden op dezelfde vraag zoeken en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding.
De trainingen worden verzorgd door Max Dekker in samenwerking met een gespecialiseerde co-trainer. Ze zijn zo opgebouwd dat je de voordelen van het online leren combineert met de interactie met een groep gelijkgestemden tijdens de ééndaagse workshop. Met een minimale tijdsinvestering krijg je zo een optimaal resultaat.
Voor elke levensvraag kun je vooraf een gratis verkennende oefening doen, waarmee je kunt ervaren wat de cursus voor jou kan betekenen.

 

Hoe pak ik perfectionisme aan?

Bevrijd je van je Innerlijke Criticus en geniet meer van het leven

Succesvol maar niet echt gelukkig? Perfectionisme brengt je veel, maar doordat je de lat zo hoog legt, jaag je jezelf voortdurend op en kun je moeilijk ontspannen. Je weet dat het goed voor je is om minder te werken en minder kritisch op jezelf te zijn, maar hoe doe je dat? Leer hoe je perfectionisme los kunt laten op de momenten waarop jij dat wilt.

Meer info >

Hoe stop ik overmatig geruzie?

Stop met verwijten en start weer met bouwen aan je relatie

Ben je het vele ruzie maken met je partner helemaal zat? Ervaar je dat jullie steeds verder van elkaar verwijderd raken? Tijd voor verandering! In deze training onderzoek je de bron van jouw aandeel in jullie ruziepatroon en ontdek je waar je ècht behoefte aan hebt. In plaats van verwijten, leer je liefdevol en helder te communiceren wat je echt wilt.

Meer info >

Hoe doorbreek ik ongezonde gewoontes?

Maak je goede voornemens waar en leef vitaal

Veel van ons dagelijks gedrag bestaat uit gewoontes. Om een ongezonde gewoonte te kunnen veranderen of te stoppen moet je eerst zicht krijgen op de verschillende onderdelen van die gewoonte. In de training ga jij je ongezonde gewoonte onderzoeken. Op basis van een helder inzicht hoe jouw ongezonde gewoonte in elkaar steekt, kun je beslissen hoe je die wilt veranderen. Helemaal stoppen, één gebruiksmoment stoppen of de gewoonte gezonder in te richten.

Meer info >

Hoe presenteer ik mijzelf met zelfvertrouwen?

Toon je sterke kanten en laat jezelf echt zien

In deze  training onderzoek je wat je bij presentaties beperkt en hoe je dat kunt veranderen. Bij presenteren ben jijzelf  het belangrijkste instrument. Ongeacht de inhoud van wat je te vertellen hebt, bepaalt hoe je het presenteert, of het overkomt of niet. Daarbij gaat het vooral ook over hoe jij je als mens neerzet en contact maakt. Leer hoe je je angst overwint, je met je publiek verbindt en jezelf neerzet zoals je echt bent.

Meer info >

Hoe bevrijd ik mij van de pleaser in mijzelf?

Stop met jezelf wegcijferen en leer te staan voor wat jij wilt

Pleasen is vaak als onbewuste strategie ontstaan om met dominante mensen om te gaan. Als jij je maar braaf voegt naar wat de ander wil, ben je niet lastig en krijg je waardering. Deze strategie maakt dat je waarschijnlijk een groot empathisch vermogen hebt, maar het beperkt je ook. Je wilt voor jezelf op kunnen komen en niet altijd in dienst staan van andermans behoeften.

Meer info >
Godfree
"Volg je hart, gebruik je hoofd... dé ultimate package!"

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”