fbpx

Eendaagse workshops

Verdiepen met gelijkgestemden

Voor concrete levensvragen verzorgt de True Self Academy online cursussen met daaraan gekoppeld een verdiepende ééndaagse workshop. Ook de workshops zijn er op gericht om voor jezelf passende antwoorden te vinden op jouw vragen. In de workshops ontmoet je gelijkgestemden en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding. Voor een optimaal resultaat willen we graag dat iedereen op hetzelfde niveau aan de workshops begint. Daarom vinden we het belangrijk dat alle deelnemers eerst de online cursus hebben doorlopen.

Hoe pak ik perfectionisme aan?

Bevrijd je van je Innerlijke Criticus en geniet meer van het leven

In de ééndaagse workshop kom je voorbij de beperkingen die perfectionisme jouw opleveren. Daarnaast oefen je met gelijkgestemden in het versterken van jouw speelse kant.

Meer info >

Hoe stop ik overmatig geruzie?

Stop met verwijten en start weer met bouwen aan je relatie

In de ééndaagse workshop verruim je je zicht op wat er in jou geraakt wordt tijdens een ruzie met je partner. Ook oefen je met gelijkgestemden in verbindende communicatie.

Meer info >

Hoe doorbreek ik ongezonde gewoontes?

Maak je goede voornemers waar en leef vitaal

In de ééndaagse workshop deel je met gelijkgestemden hoe je  uitdagingen kunt overwinnen. Daarbij is er speciaal aandacht voor het waarnemen van beperkende overtuigingen en onderdrukte gevoelens.

Meer info >

Hoe presenteer ik mijzelf met zelfvertrouwen?

Toon je sterke kanten en laat jezelf echt zien

In deze ééndaagse workshop oefen je om jezelf ontspannen en in verbinding neer te zetten. Ook leer je om grip te houden bij benarde situaties. 

Meer info >

Hoe bevrijd ik mij van de pleaser in mijzelf?

Stop met jezelf wegcijferen en leer te staan voor wat jij wilt

In de eendaagse workshop ga je jouw pleasend gedrag dieper onderzoeken, waardoor je jezelf meer gaat begrijpen. Daarnaast oefen je met gelijkgestemden in het uiten van wat je echt wilt.

Meer info >
Godfree
"De één is de ander, de ander de één. Zo is het toch..?"

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”