fbpx

Trainingen

Trainingen over concrete levensvragen en persoonlijke ontwikkeling

Online 2 x 3 uur

De True Self Academy biedt twee soorten trainingen aan: trainingen over concrete levensvragen en trainingen rond persoonlijke ontwikkeling. De trainingen over concrete levensvragen bestaan uit twee delen; een online cursus van 3 x 2 uur en een ééndaagse workshop. De persoonlijke ontwikkelingstrainingen zijn driedaagse ontdekkingstochten in je eigen binnenwereld.

Centraal in Nederland

De ééndaagse workshops worden in Bussum georganiseerd en de driedaagse trainingen in Soesterberg.

Persoonlijke ontwikkeling 

DRIEDAAGSE
True Self Discovery training
1.800,- (incl. btw en hotelkosten)

Driedaagse training >

Ontdek wie je ècht bent
 • Laat los wat niet echt van jou is
 • Leer vertrouwen op  je intuïtie
 • Bevrijd je van beperkende patronen
 • Kom in je kracht te staan

Online én offline

Het eerste deel van elke levensvraag training bestaat uit een online cursus die je thuis in je eigen tijd kunt doen. Deze vergt drie keer twee uur. Het tweede deel, de ééndaagse workshop is met een groep gelijkgestemden op locatie. Het programma is opgebouwd in stappen die je ondersteunen in het vinden van jouw antwoorden op de desbetreffende levensvraag. Voor elke levensvraag bieden we een gratis verkennende oefening, zodat je vooraf kunt ervaren wat de training jou kan brengen. De online cursussen kun je los volgen. Voor deelname aan de ééndaagse workshop is het een vereiste dat je ter voorbereiding de online cursus hebt gevolgd.

Verder verdiepen

De driedaagse True Self Discovery Training is een persoonlijke ontwikkelings-training, waarin je op een diepere laag naar jezelf gaat kijken. Vragen die hierin centraal staan zijn: ‘Wie bent ik ècht?’ en ‘Hoe kan ik mij bevrijden van beperkende patronen?’ Door zelf te veranderen, krijg je een ander perspectief op de levensvragen waar jij in uitgedaagd wordt. Zoals Einstein zei: “Je kunt problemen niet oplossen op hetzelfde niveau waarop ze zijn ontstaan.” Deze trainingen verruimen je bewustzijn, helpen hardnekkige patronen te integreren en bevrijden je onderdrukte Ware-Zelf kwaliteiten. De True Self Discovery Training is voor iedereen toegankelijk ongeacht deelname aan andere TSA trainingen. De True Self Liberation Training is het vervolg hierop en gaat in 2021 van start.

2021 en verder

De komende jaren zullen ook over andere levensvragen trainingen worden ontwikkeld. Op het moment zijn er trainingen in voorbereiding over de volgende levensvragen: ‘Hoe ga ik om met verlies?’, ‘Hoe verminder ik stress in mijn leven?’ en ‘Hoe vind ik mijn weg in de dating jungle?
In 2021 gaat ook de True Self Liberation Training van start. Hierin ga je nog een laag dieper dan in de Discovery training en bevrijd je je van afweerstrategieën die ontstaan zijn vanuit (traumatische) ervaringen in het verleden. Samen vormen deze trainingen wat ze in India de weg van de Boeddha noemen: het pad van onthechting.
Ook starten we vanaf 2021 met trainingen die ondersteunen bij het vormgeven van je leven vanuit je Ware-Zelf.
Deze richten zich op verschillende levensdomeinen, zoals werk, relaties, ouderschap en lifestyle. Dit is wat in India de weg van de Avatar wordt genoemd: na onthechting van beperkende patronen, keer je terug op aarde om je leven bewust vorm te geven vanuit wie je werkelijk bent.

Wie ben ik echt?

Trainingen om je Ware-Zelf te ontdekken en te bevrijden


Onthechten van wat niet ècht bij jou hoort.

  Leef je Ware-Zelf

  Trainingen om je leven vorm te geven vanuit je Ware-Zelf


  Vanuit vrijheid je leven bewust vormgeven.

  Godfree
  "Uh... ik begrijp dat er aardig wat te begrijpen valt."

  “Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”