fbpx

Ellie Lardenoije

Psycholoog, adem & yoga therapeut | Hartvat

“Naast mijn ervaring in het begeleiden van mensen die gebukt gaan onder hun eigen perfectionisme, herken ik de neiging om alles perfect te willen doen maar al te goed. Ik ben vaak met veel werkprojecten tegelijkertijd bezig, ben kritisch naar mezelf, en het heeft me heel wat jaren gekost voordat ik de tijd kon nemen voor ontspanning en het doen van ‘nutteloze’ dingen. Hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen en mijn grenzen serieus te nemen, heb ik meermaals ondervonden. Anderen hierbij begeleiden maakt mij extra attent en enthousiast om hier ook alert op te blijven bij mezelf.

Boeddhistische inspiratie

Mijn passie ligt bij het integreren van gesprekstherapie en adem- & yogatherapie en ik laat mij inspireren door het boeddhisme.”


Hartvat

Ellie Lardenoije is psycholoog, adem- & yogatherapeut. Ellie studeerde filosofie en psychologie en werkt onder meer bij Care to Change. Dit is een GGZ-instelling waar zij zich voornamelijk vanuit de schematherapie en yogatherapie richt op persoonlijkheidsproblematiek, trauma- en angstklachten. Ellie begeleidt daarnaast mensen in haar eigen praktijk Hartvat. Zij begeleidt hier bij het ontwikkelen van een leven vanuit eigen regie, vrijheid en (zelf-) compassie, voornamelijk met ademtherapie. 

Telefoon: 06 52618584
Mail: ellie@hartvat.com


“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”