fbpx

Antoinette van Reekum

Trainer, team en individuele coach | Shine Academy

“Jezelf presenteren is een onderwerp dat heel dicht bij mijn hart ligt. Als ondernemer presenteer ik mijzelf elke dag. Elke keer weer met de vraag: ‘Wat wil ik laten zien van mijzelf in relatie tot de waarde die ik de klant kan bieden?’ Zelf ben ik de laatste twintig jaar daarbij van de buiten- naar de binnenkant verschoven. Het gevoel van ‘Shine’ komt veel meer van binnen, vanuit de verbinding met mijn hart, vanuit mijn buik. Deze draagkracht is voelbaar voor mensen en geeft vertrouwen en rust.
Ik vind het mooi om anderen te ondersteunen met het beste van hen naar buiten te laten komen.

Denken met je hart

Hoe doe je dat met een netwerkgesprek, training, presentatie, bijeenkomst of zelfs een date? Jezelf authentiek presenteren in de wereld en anderen daarbij raken vanuit een helder denken en je hart.”


Shine Academy

Antoinette van Reekum heeft Shine Academy opgericht in 2000. Zij verzorgt trainingen, team- en indivuele coaching voor diverse organisaties in vele branches. Zij is ook inzetbaar voor interim leiderschap. Haar passie is om mensen te laten schitteren en stralen van binnenuit. Antoinette is enthousiasmerend en haalt het beste in je naar boven. Dat doet ze door het beste uit zichzelf te geven.

In haar trainingen en teambegeleiding is zij zeer gedreven, zorgvuldig in haar aanpak. Zij vraagt hiertoe commitment van alle teamleden om interventies succesvol te laten zijn. Dan haalt zij de juiste steen naar boven om mensen weer in contact met elkaar te brengen. Wat mensen als visitekaartje naar elkaar presenteren is hierbij ook steeds het uitgangspunt. Elk mens heeft hierin eigen regie en eigenaarschap. Zij brengt positieve bekrachtiging van talenten in individuen en teams, zodat ieder weet wat elkaars talenten en passies zijn. En uit welke waarden het team werkt.

Individuele coaching

Daarnaast begeleidt Antoinette ook mensen in haar eigen praktijk o.a. met embodied coaching en lichaamsgerichte heling. Zij werkt met de nieuwste inzichten in het brein & zenuwstelsel (hart- hoofd –buikverbinding). Zij begeleidt mensen met burn-out, stress gerelateerde-, trauma en angstklachten. Zij gebruikt daarvoor bijvoorbeeld interventies als EMDR, ACT, meditatie, adem.

Antoinette biedt daarbij specifieke ondersteuning aan Kopp-kinderen (Kind van een Ouder met Psychische Problematiek). Door haar eigen Kopp-kind ervaringen heeft zij mede hierdoor veel opleidingen en trainingen gedaan om zichzelf te helen en de kennis en kunde te vergaren die zij nu in de wereld brengt.

www.shine-academy.nl
www.effectiefteamgedrag.nl
www.koppkind.nl

Telefoon: 06 21586029
Mail: info@shine-academy.nl


“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”