fbpx

True Self Discovery Training

Ontdoe je van beperkende patronen en ontdek wie jij echt bent

Op reis naar je oorsprong

Wie ben ik echt? Als dit ook jouw levensvraag is, is deze training bedoeld voor jou. Drie dagen lang ga je op ontdekkingsreis in je eigen binnenwereld. Een reis van loslaten van wat niet echt van jou is en van ontdekken wat je in jezelf bevroren, ontkend of onderdrukt hebt. 

Doe de gratis verkennende oefening >

Door oefeningen word je je tijdens de training meer bewust van wat er in jou leeft, van waar het je ècht om gaat. Je wordt fijngevoeliger en je verbindt je meer met je intuïtie. We gaan oefenen in het gewaar zijn van emoties en gedachten en je leert meester te zijn over je aandacht.
Ook zal je je meer bewust worden van je innerlijke dialoog, waardoor de Innerlijke Criticus minder regie heeft over jouw denken en handelen. Als je niet meer heen en weer geslingerd wordt door tegengestelde stemmen in jezelf, wordt je denken en handelen eenduidiger.
In deze driedaagse onderzoek je ook waar je je onbewust mee geïdentificeerd hebt. Welke identificaties beperken je in wie je echt wilt zijn. Door de oefeningen ontstaat er ruimte voor onderdrukte kwaliteiten.

De driedaagse True Self Discovery training leert je om vrijer en voluit in het leven te staan. Na de training zal je ervaren dat je meer in je kracht staat en is er ruimte gekomen voor jouw potentieel om volledig tot ontplooiing te komen.

Lees meer
DRIEDAAGSE

True Self Discovery Training

1.800,- (incl. btw, overnachtingen en catering)

Meer info >


Ontdek wie je ècht bent
 • Laat los wat niet echt van jou is
 • Leer vertrouwen op  je intuïtie
 • Ontdek afgewezen kwaliteiten

  Doe de verkennende oefening

  Identificatie loslaten

  Deze oefening richt zich op het bewust worden van het intuïtieve weten in jezelf. Ons bewustzijn is vaak gevuld met tegengestelde gedachten en emoties. Je wilt ontslag nemen, maar je bent bang dat je je hypotheek niet meer kunt betalen. Je wilt kinderen, maar je twijfelt of je relatie dit wel aankan. Je wilt een grote reis ondernemen, maar je wilt jezelf niet beperken in je carrièrekansen. Je ervaart je relatie als weinig voedend, maar je bent gehecht aan je partner. Het is een uitdaging om voorbij je piekergedachten en opvlammende emoties helder te krijgen wat je echt wilt. Vooral wanneer je in tweestrijd bent is het behulpzaam om verbinding te maken met de onbewuste kennis in je. Laat je eigen wijsheid spreken.
  Deze oefening helpt je toegang te krijgen tot je intuïtie. Dit is een voorbeeld van een ervaringsgerichte oefening die je tijdens de driedaagse training kunt verwachten.

  Gratis verkennende oefening >

  Trainers

  Alle trainingen worden verzorgd door Max Dekker in samenwerking met een zelfstandige co-trainer. Deze driedaagse training wordt verzorgd door Max Dekker en Marjon van Opijnen. Marjon is transformatie coach en eigenaar van Embodiment Lab.

  Marjon van Opijnen

  Lichaamsgerichte transformatie coach | Embodiment Lab

  “Als kind was ik altijd de hort op. Ik leefde voluit, was veel buiten en beleefde alles vol verwondering. Gaandeweg doofde mijn vuurtje uit. Ik voelde me steeds minder vrij. Langzaam voegde ik me in het gareel.

  Ik zat netjes stil in de klas, terwijl mijn lijf eigenlijk wilde bewegen. Ik sprak met de spreekwoordelijke twee woorden en haalde goede cijfers. Ik ging in het bedrijfsleven werken.
  Maar… al gauw ging mijn geweten knagen. Ik voelde me niet thuis in het commerciële gewoel. En ik kon me niet vinden in de mooie verhalen die de werkelijke gang van zaken niet dekten. Ik had moeite met de wijze waarop we met onszelf, elkaar en de wereld omgingen. Langzaam groeide het besef dat ik het anders wilde. Ik koos voor werk dat zou bijdragen aan een betere wereld en een wereld die inclusief is voor iedereen. Maar mijn werk bleef cognitief. Ik ervaarde te weinig ruimte voor mijn emoties, gevoelens en intuïtie. Ik probeerde om mij heen een betere en inclusieve wereld te creëren, terwijl ik stukken van mezelf buitensloot.
  De cognitief georiënteerde persoonlijke ontwikkelingstrainingen die ik sinds 2000 volgde lieten mij vaak achter met het gevoel dat er iets miste. Toen ik in 2006 me weer in Nederland vestigde, nadat ik 4jaar in oorlogsgebieden en bij natuurrampen had gewerkt, was het lastig mijn draai te vinden. In deze periode werd ik gegrepen door de kracht van lichaamswerk en adem in persoonlijke ontwikkeling en verwerking van lastige gebeurtenissen.
  Ik maakte opnieuw kennis met mijn beweeglijke lijf. Ik leerde de taal van mijn lichaam te verstaan en in te zetten in mijn dagelijks leven. Gaandeweg kon ik ook meer mijn nukkigheden omarmen en waarderen. En steeds vrijer leven.”

  Marjon is lichaamsgericht trainer, adem- en lichaamsgericht traumatherapeut. Naast haar praktijk voor individuele sessies, leidt ze ademsessies, vrouwengroepen en groepen over embodiment voor individuen en organisaties. Ze combineert verschillende westerse en oosterse methoden van lichaamswerk, zoals ademwerk, (intuïtieve) beweging, dans, innerlijk kindwerk, inquiry, familie- en systeemopstellingen, meditatie en visualisatie.

  Marjon richtte het Embodiment Lab op om een plek te creëren waar het contact met ons lijf (her)ontdekt kan worden. Om de kracht en wijsheid die je lichaam in zich heeft te ervaren en onderzoeken. Het Embodiment Lab is ook een plek om patronen die geen doel meer dienen te onderzoeken.

  lees Meer

  Max Dekker

  Trainer en consultant | True Self Academy

  “Voor mij persoonlijk was het lezen van literatuur mijn eerste stap op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De intieme kennismaking met de belevingswereld van de schrijver, ervaarde ik als een verruiming van mijn eigen perspectief.

  Als vijftienjarige voelde ik mij opgetild uit mijn eigen puber-benauwenissen. Rond mijn dertigste was ik een stereotype work-a-holic, materieel succesvol en vervreemd van mijzelf. Als compensatie voor het harde werken dompelde ik me in mijn vrije tijd onder in de toen net opkomende housescene. Ik genoot van een ander leven dan alleen maar werken. Aanvankelijk boden het uitgaan en het gebruik van partydrugs verlichting, maar in combinatie met het harde werken begon het uiteindelijk nog meer te schuren. Het was onontkoombaar: ik moest mezelf onder ogen komen. 

  Zo ontdekte ik de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Gretig hopte ik van de ene workshop naar de andere cursus of retraite. Langzaam leerde ik mijn eigen grenzen waarnemen en respecteren. Het duurde nog een aantal jaren voordat ik ontdekte dat ik mijzelf en de wereld om mij heen, met mijn nieuwe inzichten eigenlijk vooral nog geraffineerder aan het manipuleren was. In de jaren die volgden heb ik regelmatig periodes van stilte opgezocht om mij te onthechten en bevrijden van de trucs van mijn berekenende mind. Ik ben diep geraakt en dankbaar voor de vele prachtige oefeningen en processen die ik op tal van plaatsen heb mogen ervaren. Ook voel ik mij gelouterd door alle valkuilen en schaduwplekken waarin ik mijzelf tegen ben gekomen. Het leven is een mooi avontuur! Voor mij is het dan ook vreugdevol om de inzichten die ik in de loop van de jaren heb opgedaan, samen met andere trainers te mogen delen in de trainingen van de True Self Academy.”

  Max is aanvankelijk opgeleid als journalist en marketeer. Hij adviseerde ruim twintig jaar bedrijven zoals HEMA, Mercedes en IKEA over merkpositionering en het concretiseren daarvan in creatieve processen en was werkgever bij De Bock & Dekker. Hij heeft drie kinderen. Naast ouder, werkgever en consultant is hij vertrouwd met diverse trainers rollen. Max is ervaringsdeskundig in levensthema’s als: ondernemersdillema’s, verlies, scheiding, samengesteld ouderschap en psychische- en verslavingsproblematiek.

  Al dertig jaar volgt hij opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Aanvankelijk om zich uiteen te zetten met dingen waarmee hijzelf klem liep, maar al snel raakte hij gefascineerd door bewustzijnsontwikkeling. Hij vond inspiratie in Avatar, Kabbala, psychologie, Boeddhisme, Tantra en ademwerk. Max is oprichter van de True Self Academy.

  lees Meer

  Godfree
  "In de kern komt het erop aan... toch?"

  “Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”