fbpx

Persoonlijke ontwikkeling

Trainingen om je Ware-Zelf te ontdekken en te bevrijden

Je wilt leven vanuit de verbinding met wie je écht bent en je wilt je vrij voelen om te doen wat je écht wilt. In de driedaagse trainingen maak je je los van beperkende identiteitspatronen, neem je de regie over je innerlijke dialogen en verruim je je bewustzijn. Je krijgt helderheid over onbewust ontwikkelde patronen. Je bevrijdt je van dat wat niet echt bij je past om ruimte te maken om je met je essentie te verbinding. Lees meer over persoonlijke ontwikkeling op de True Self pagina.
In de True Self Discovery Training  integreer je onbewust ingenomen patronen, in de ruimte die dan ontstaat kun je ontdekken wie je eigenlijk echt bent . Het vervolg hierop, de True Self Liberation Training, start in 2021. Hierin ga je een stapje dieper. Je bevrijdt je van hardnekkige afweermechanismen die je ooit beschermden tegen het opnieuw beleven van nare ervaringen, maar die je nu in de weg zitten in plaats van je dienen.

True Self Discovery Training

Ontdoe je van beperkende patronen en ontdek wie jij echt bent

Iedereen past zich in zijn of haar ontwikkeling aan de omgeving aan. In het verleden ontdekte je met welk gedrag je waardering kreeg en waarmee je afwijzing voorkwam. Daarmee ben je voor een deel het resultaat van conditioneringen en overlevingsstrategieën. Tijd om te ontdekken wat ècht bij je hoort en je te ontdoen van wat je weerhoudt te zijn wie je echt bent.

Ontdek driedaagse training >

True Self Liberation Training

Bevrijd je van onbewuste afweermechanismen

De True Self Liberation Training gaat in 2021 van start. Deze training is het vervolg op de Discovery training. In de Liberation training  ga je nog een laag dieper en bevrijd je je van afweermechanismen die ontstaan zijn vanuit (traumatische) ervaringen in het verleden.

Ontdek driedaagse training >
Godfree
"Ahum... Voorbij de pijn ligt jouw groei..."

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”