fbpx

Hoe presenteer ik mijzelf met zelfvertrouwen?

Toon je sterke kanten en laat jezelf echt zien

DEEL 2

Eendaagse workshop

In deze ééndaagse workshop oefen je om jezelf ontspannen en in verbinding neer te zetten. Ook leer je om grip te houden bij benarde situaties. 

Programma

Onderwerpen ochtend
  • Vrije aandacht creëren voorbij de drukte in je hoofd
  • Herkennen en integreren van belemmerende kern-overtuiging
  • In je lijf blijven, ook als het spannend wordt
Onderwerpen middag
  • Je boodschap afstemmen op je toehoorders
  • Je verbinden met mensen waar je geen affectie mee hebt
  • Leren omgaan met kritiek

Datum en locatie

De ééndaagse workshop wordt gehouden op:
woensdag 28 oktober – Heart House

Tijden en lunch

De workshop start om 9 uur en wordt om 5 uur afgerond. We lunchen gezamenlijk in Hearthouse.  De lunchkosten zijn bij de workshopprijs inbegrepen. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven aan Karen: karen@trueselfacademy.nl

Heart House

Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept en in een eigen ruimte, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde, veilige en vooral prettige wereld.

 

Adres Heart House

Huizerweg 54
1402 AD Bussum
(bereken route)

E-mailadres: info@hearthouse.nl
Telefoon: (035) 737 0730
Mobiel: 06 249 567 27‬

Bereikbaarheid auto

Het Heart House ligt centraal in Bussum vlakbij de A1. Je kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. Je vindt de inrit naast Huizerweg 58 (tandartspraktijk). Je vindt het Heart House schuin tegenover EKO Plaza.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte pal voor de deur van het Heart House waar bus 107 stop. Je kunt op bus 107 stappen bij treinstation Hilversum en treinstation Bussum-Zuid. Je vindt het Heart House schuin tegenover EKO Plaza.

Antoinette van Reekum

Trainer, team en individuele coach | Shine Academy

“Jezelf presenteren is een onderwerp dat heel dicht bij mijn hart ligt. Als ondernemer presenteer ik mijzelf elke dag. Elke keer weer met de vraag: ‘Wat wil ik laten zien van mijzelf in relatie tot de waarde die ik de klant kan bieden?’

Zelf ben ik de laatste twintig jaar daarbij van de buiten- naar de binnenkant verschoven. Het gevoel van ‘Shine’ komt veel meer van binnen, vanuit de verbinding met mijn hart, vanuit mijn buik. Deze draagkracht is voelbaar voor mensen en geeft vertrouwen en rust.
Ik vind het mooi om anderen te ondersteunen met het beste van hen naar buiten te laten komen. Hoe doe je dat met een netwerkgesprek, training, presentatie, bijeenkomst of zelfs een date?
Jezelf authentiek presenteren in de wereld en anderen daarbij raken vanuit een helder denken en je hart.”

Antoinette van Reekum heeft Shine Academy opgericht in 2000. Zij verzorgt trainingen, team- en indivuele coaching voor diverse organisaties in vele branches. Zij is ook inzetbaar voor interim leiderschap. Haar passie is om mensen te laten schitteren en stralen van binnenuit. Antoinette is enthousiasmerend en haalt het beste in je naar boven. Dat doet ze door het beste uit zichzelf te geven.
Daarnaast begeleidt Antoinette ook mensen in haar eigen praktijk o.a. met embodied coaching en lichaamsgerichte heling. Zij werkt met de nieuwste inzichten in het brein & zenuwstelsel (hart- hoofd –buikverbinding). Zij begeleidt mensen met burn-out, stress gerelateerde-, trauma en angstklachten. Zij gebruikt daarvoor bijvoorbeeld interventies als EMDR, ACT, meditatie, adem.

Lees meer

Max Dekker

Trainer en consultant | True Self Academy

“Presentaties heb ik heel veel gegeven. Aan kleine groepen en voor grote zalen. Aanvankelijk vond ik dat stressvol en kwam mijn boodschap niet altijd over. Al doende heb ik geleerd om mijzelf daarin te verbeteren en ik heb hierin ook veel collega’s gecoacht. Vooral het jezelf presenteren aan onbekenden heeft iets magisch. Wanneer heb je impact en wanneer blijft dat uit?  Het blijft boeiend om mijn eigen bewegingen en de reacties daarop waar te nemen. En het is heel bevredigend als ik mijzelf daarbij weet aan te scherpen.”

Max is aanvankelijk opgeleid als journalist en marketeer. Hij adviseerde ruim twintig jaar bedrijven zoals HEMA, Mercedes en IKEA over merkpositionering en het concretiseren daarvan in creatieve processen en was werkgever bij De Bock & Dekker. Hij heeft drie kinderen. Naast ouder, werkgever en consultant is hij vertrouwd met diverse trainers rollen. Max is ervaringsdeskundig in levensthema’s als: ondernemersdilemma’s, verlies, scheiding, samengesteld ouderschap en psychische- en verslavingsproblematiek.

Al dertig jaar volgt hij opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Aanvankelijk om zich uiteen te zetten met dingen waarmee hijzelf klem liep, maar al snel raakte hij gefascineerd door bewustzijnsontwikkeling. Hij vond inspiratie in Avatar, Kabbala, psychologie, Boeddhisme, Tantra en ademwerk. Max is oprichter van de True Self Academy.

Lees meer

INSCHRIJVEN

Eendaagse workshop – Deel 2
  • De verdieping op de online cursus
  • Deel ervaringen met gelijkgestemden

Alleen mogelijk na online cursus!

480,-

Wissen
Godfree
"Tja... wat je denk dat anderen van je denken, denk je zelf."

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”