fbpx

Hoe doorbreek ik ongezonde gewoontes?

Maak je goede voornemers waar en leef vitaal

DEEL 2

Eendaagse workshop

In de ééndaagse workshop deel je met gelijkgestemden hoe je  uitdagingen kunt overwinnen. Daarbij is er speciaal aandacht voor het waarnemen van beperkende overtuigingen en onderdrukte gevoelens.

Programma

Onderwerpen ochtend
  • Vrije aandacht creëren voorbij dwingende impulsen
  • Verruimen van je waarneming: intuïtie, gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen
  • Herkennen en integreren van belemmerende kern-overtuiging
Onderwerpen middag
  • (H)erkennen van grenzen in jezelf
  • Om leren gaan met onaangename gevoelens en hunkering
  • Je intentie versterken en ondersteuning organiseren

Datum en locatie

De ééndaagse workshop wordt gehouden op:
donderdag 4 maart 2023 – Heart House

Tijden en lunch

De workshop start om 9 uur en wordt om 5 uur afgerond. We lunchen gezamenlijk in Hearthouse.  De lunchkosten zijn bij de workshopprijs inbegrepen. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven aan Karen: karen@trueselfacademy.nl

Heart House

Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept en in een eigen ruimte, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde, veilige en vooral prettige wereld.

Adres Heart House

Huizerweg 54
1402 AD Bussum
(bereken route)

E-mailadres: info@hearthouse.nl
Telefoon: (035) 737 0730
Mobiel: 06 249 567 27‬

Bereikbaarheid auto

Het Heart House ligt centraal in Bussum vlakbij de A1. Je kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. Je vindt de inrit naast Huizerweg 58 (tandartspraktijk). Je vindt het Heart House schuin tegenover EKO Plaza.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte pal voor de deur van het Heart House waar bus 107 stop. Je kunt op bus 107 stappen bij treinstation Hilversum en treinstation Bussum-Zuid. Je vindt het Heart House schuin tegenover EKO Plaza.

 

Fokko Ketel

Leiderschapstrainer | Instituut Core

Al zeker 30 jaar draag ik de vraag met mij mee: ‘Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen?’ Dat is ook een basisidee van de trainingen die ik geef en waarbij ik de cursisten de vraag voorleg: ’Doe je nog wat je wilt en wil je wat je doet?’ Natuurlijk betrek ik dit ook op mezelf en 

vraag ik me af hoe komt het dat ik soms te veel eet, drink, ruzie maak, etc.? Hoe kan ik deze ongezonde gewoonten vervangen door gezonde?
Op team niveau is het de vraag hoe het komt dat teamleden niet goed met elkaar communiceren? Welke ongezonde gewoonten liggen daaraan ten grondslag?’ Ik ontdek vaak dat mensen zich daar niet van bewust zijn vandaar dat ik concepten en modellen gebruik die een bewustwordingsproces op weg helpen. Vooral de ‘Theorie U’ van Otto Scharmer en ‘The Power of
Habit’ van Charles Duhigg zijn dienstbaar voor dit proces.”

Fokko is een leiderschapstrainer en coach die hulp biedt bij individuele ontwikkeling en teambuilding. Hij werkt met teams en individuen van Beter Horen, KNMP, ASML, Philips, Capgemini, Van Oord, Rabobank, Ministerie van Veiligheid en Justitie. Hij is gespecialiseerd in werkgerelateerde stress, persoonlijke verantwoordelijkheid en teambemiddelingsdiensten. Dit gericht op veranderingsprocessen via persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s.

Hij traint en coacht al vele jaren en gelooft dat coaching een buitengewoon effectieve methode is om de leiders en teams te helpen om zinvolle en duurzame resultaten te bereiken.

Lees meer

Max Dekker

Trainer en consultant | True Self Academy

“Persoonlijk heb ik de nodige uitdagingen ervaren rond ongezonde gewoontes. Aan den lijve weet ik hoe het is om gegrepen te zijn door overmatig veel werken, wijn gebruik, partydrugs en optiebeleggen. Om een gezonde maat te vinden, heeft mij op momenten veel inspanning gekost. 

Afhankelijkheid patronen hebben mij veel van mijzelf laten zien en waren leerzame levenslessen. Lessen die op momenten aardig uitdagend waren en die ik graag doorgeef.”

Max is aanvankelijk opgeleid als journalist en marketeer. Hij adviseerde ruim twintig jaar bedrijven zoals HEMA, Mercedes en IKEA over merkpositionering en het concretiseren daarvan in creatieve processen en was werkgever bij De Bock & Dekker. Hij heeft drie kinderen. Naast ouder, werkgever en consultant is hij vertrouwd met diverse trainers rollen. Max is ervaringsdeskundig in levensthema’s als: ondernemersdilemma’s, verlies, scheiding, samengesteld ouderschap en psychische- en verslavingsproblematiek.

Al dertig jaar volgt hij opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Aanvankelijk om zich uiteen te zetten met dingen waarmee hijzelf klem liep, maar al snel raakte hij gefascineerd door bewustzijnsontwikkeling. Hij vond inspiratie in Avatar, Kabbala, psychologie, Boeddhisme, Tantra en ademwerk. Max is oprichter van de True Self Academy.

Lees meer

INSCHRIJVEN

Eendaagse workshop – Deel 2
  • De verdieping op de online cursus
  • Deel ervaringen met gelijkgestemden

Alleen mogelijk na online cursus!

480,-

Wissen
Godfree
"Ik zou zeggen: even geduld met jezelf! "

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”