fbpx

Hoe bevrijd ik mij van de pleaser in mijzelf?

Stop met jezelf wegcijferen en leer te staan voor wat jij wilt

DEEL 2

Eendaagse workshop

In de eendaagse workshop ga je jouw pleasend gedrag dieper onderzoeken, waardoor je jezelf meer gaat begrijpen. Daarnaast oefen je met gelijkgestemden in het uiten van wat je echt wilt.

Programma

Onderwerpen ochtend
  • Vrije aandacht creëren voorbij het verlangen naar waardering
  • Verruimen van je waarneming: intuïtie, gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen
  • Herkennen en integreren van ja belemmerende kern-overtuiging
Onderwerpen middag
  • (H)erkennen van grenzen in jezelf
  • Assertief leren zijn bij dominante mensen
  • Contact maken met wat echt belangrijk voor je is, en dat in verbinding met anderen uiten

Datum en locatie

De ééndaagse workshop wordt gehouden op:
vrijdag 17 maart 2023 – Heart House

Tijden en lunch

De workshop start om 9 uur en wordt om 5 uur afgerond. We lunchen gezamenlijk in Hearthouse.  De lunchkosten zijn bij de workshopprijs inbegrepen. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven aan Karen: karen@trueselfacademy.nl

Heart House

Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept en in een eigen ruimte, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde, veilige en vooral prettige wereld.

Adres Heart House

Huizerweg 54
1402 AD Bussum
(bereken route)

E-mailadres: info@hearthouse.nl
Telefoon: (035) 737 0730
Mobiel: 06 249 567 27‬

Bereikbaarheid auto

Het Heart House ligt centraal in Bussum vlakbij de A1. Je kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. Je vindt de inrit naast Huizerweg 58 (tandartspraktijk). Je vindt het Heart House schuin tegenover EKO Plaza.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte pal voor de deur van het Heart House waar bus 107 stop. Je kunt op bus 107 stappen bij treinstation Hilversum en treinstation Bussum-Zuid. Je vindt het Heart House schuin tegenover EKO Plaza.

Ellie Lardenoije

Psycholoog, adem- en yoga therapuit | Hartvat

“Naast mijn ervaring in het begeleiden van mensen die zichzelf herkennen in pleasend gedrag, is het ook een thema dat mij niet vreemd is. Ik herken in mezelf een patroon van me aanpassen aan de ander en gericht zijn op de behoeftes van de ander. Lang heeft dit patroon me bekneld omdat ik het lastig vond ruimte voor mezelf in te nemen en mijn verantwoordelijkheden en daarbij horende consequenties werkelijk toe te eigenen. Het goede nieuws is echter dat een deel van dit patroon ervoor heeft gezorgd dat ik voor een hulpverlenend beroep heb gekozen. Ik heb ervaren hoe stevig je je gaat voelen als je daadwerkelijk in je eigen kracht gaat staan, en ik hoop dit gevoel middels dit programma met jou te kunnen delen.”

Ellie Lardenoije is psycholoog, adem- en yogatherapeut. Het integreren van gesprektherapie en adem- en yogatherapie is waar haar passie ligt. Ellie studeerde filosofie en psychologie en laat zich inspireren door het boeddhisme. Zij werkt onder meer bij Care to Change, een GGZ-instelling waar zij zich voornamelijk vanuit de schematherapie en yogatherapie richt op persoonlijkheidsproblematiek, trauma- en angstklachten. Daarnaast heeft zij haar eigen praktijk genaamd Hartvat. Hier begeleidt ze mensen om weer zelf de regie over hun leven te nemen. Met name door middel van ademtherapie helpt ze hen bij het ontwikkelen van meer vrijheid en (zelf-) compassie.

Max Dekker

Trainer en consultant | True Self Academy

Pleasend gedrag herken ik zowel bij mezelf als in mijn directe omgeving. Bij mezelf zie ik het vooral in zakelijke onderhandelingssituaties, maar ook als in contact ben met een aantrekkelijke vrouw heb ik de neiging tot pleasend gedrag. 

Dan cijfer ik mijzelf weg en richt mij helemaal op de ander, raak het contact met mezelf kwijt laat me ook niet echt aan de ander zien. M’n Ware Zelf kwaliteiten verbleken en ik negeer m’n eigen behoeften. Het mezelf kunnen bevrijden van de neiging tot pleasend gedrag stelt mij in staat meer authentiek te zijn. Voor mij is het dan ook een vreugde om de ervaringen en inzichten die ik zelf heb opgedaan, nu als trainer te delen.”

Max is aanvankelijk opgeleid als journalist en marketeer. Hij adviseerde ruim twintig jaar bedrijven zoals HEMA, Mercedes en IKEA over merkpositionering en het concretiseren daarvan in creatieve processen en was werkgever bij De Bock & Dekker. Hij heeft drie kinderen. Naast ouder, werkgever en consultant is hij vertrouwd met diverse trainers rollen. Max is ervaringsdeskundig in levensthema’s als: ondernemersdilemma’s, verlies, scheiding, samengesteld ouderschap en psychische- en verslavingsproblematiek.

Al dertig jaar volgt hij opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Aanvankelijk om zich uiteen te zetten met dingen waarmee hijzelf klem liep, maar al snel raakte hij gefascineerd door bewustzijnsontwikkeling. Hij vond inspiratie in Avatar, Kabbala, psychologie, Boeddhisme, Tantra en ademwerk. Max is oprichter van de True Self Academy.

Lees meer

INSCHRIJVEN

Eendaagse workshop – Deel 2
  • De verdieping op de online cursus
  • Deel ervaringen met gelijkgestemden

Alleen mogelijk na online cursus!

480,-

Wissen

Godfree
"NEE is maar één letter meer dan JA..."

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”