fbpx

Concrete Levensvragen

Vind antwoorden op concrete levensvragen 

Voor concrete levensvragen verzorgt de True Self Academy verschillende online cursussen die gekoppeld zijn aan een ééndaagse workshop. De workshops zijn een verdieping op de online cursussen. Omdat ieders levenspad uniek is, zijn de oefening erop gericht om jou, als individu, meer inzichten te geven. Voor elke levensvraag kun je vooraf een gratis verkennende oefening doen, waarmee je kunt ervaren wat de online cursus voor jou kan betekenen. In de eendaagse workshops ontmoet je gelijkgestemden en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding.
De trainingen worden verzorgd door Max Dekker in samenwerking met een gespecialiseerde co-trainer. Ze zijn zo opgebouwd dat je de voordelen van het online leren combineert met de interactie met een groep gelijkgestemden tijdens de ééndaagse workshop. Met een minimale tijdsinvestering krijg je zo een optimaal resultaat.
Voor elke levensvraag kun je vooraf een gratis verkennende oefening doen, waarmee je kunt ervaren wat de cursus voor jou kan betekenen.

 

Hoe pak ik perfectionisme aan?

Bevrijd je van je Innerlijke Criticus en geniet meer van het leven

Succesvol maar niet echt gelukkig? Perfectionisme brengt je veel, maar doordat je de lat zo hoog legt, jaag je jezelf voortdurend op en kun je moeilijk ontspannen. Je weet dat het goed voor je is om minder te werken en minder kritisch op jezelf te zijn, maar hoe doe je dat? Leer hoe je perfectionisme los kunt laten op de momenten waarop jij dat wilt.

Ontdek online cursus & workshop >

Hoe stop ik overmatig geruzie?

Stop met verwijten maken en start weer met bouwen aan je relatie

Ben je het vele ruzie maken met je partner helemaal zat? Ervaar je dat jullie steeds verder van elkaar verwijderd raken? Tijd voor verandering! In deze training onderzoek je de bron van jouw aandeel in jullie ruziepatroon en ontdek je waar je ècht behoefte aan hebt. In plaats van verwijten, leer je liefdevol en helder te communiceren wat je echt wilt.

Ontdek online cursus & workshop >

Hoe doorbreek ik ongezonde gewoontes?

Maak je goede voornemens waar en leef vitaal

Hoe vaak heb je al geprobeerd je goede voornemens waar te maken? Maar er is iets waardoor je telkens weer terugvalt in je ongezonde gewoontes. Tijd om te onderzoeken hoe dat patroon werkt en hoe je dat kunt doorbreken. Ontdek de drijfveren onder je ongezonde gewoonte en leer hoe je die kunt integreren. Zet een stap naar een gezonder leven!

Ontdek online cursus & workshop >

Hoe bevrijd ik mij van de pleaser in mijzelf?

Stop met jezelf wegcijferen en leer te staan voor wat jij wil

Je weet goed voor anderen te zorgen, maar zorg je ook goed voor jezelf? Liefdevol dienstbaar zijn is een mooie kwaliteit, maar de prijs is hoog als je jezelf daarbij voortdurend wegcijfert. Ontdek hoe jouw patroon in elkaar zit en maak verbinding met wat voor jou belangrijk is. Oefen hoe je dat kunt aangeven zonder jezelf klein te maken of weg te cijferen.

Ontdek online cursus & workshop >

Hoe presenteer ik mijzelf met zelfvertrouwen?

Toon je sterke kanten en laat jezelf echt zien

In deze training onderzoek je wat je beperkt om op een ontspannen manier presentaties te geven en hoe je dit kunt veranderen. Bij het geven van presentaties ben jijzelf het belangrijkste instrument. Ongeacht de inhoud, is hoé je presenteert bepalend of je boodschap overkomt of niet. Leer hoe je je angst overwint, je met je publiek verbindt en jezelf laat zien zoals je echt bent.

Ontdek online cursus & workshop >
Godfree
"Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd krijgt... toch?"

“Hoe meer ik weet, hoe minder in begrijp!”